Libro de la semana: “Les dones i la literatura catalana”

 In Noticias, Recomendaciones

Quina és la relació entre les dones i la literatura? Quines possibilitats han tingut les dones de publicar, ser llegides i ser reconegudes com a escriptores al llarg de la història? Quines autores catalanes han sigut oblidades injustament al llarg de la història? Aquest llibre aplega les conferències que diverses autores van fer per a l’Institut de Ciències de l’Educació durant els anys vuitanta, intentant donar resposta a aquestes preguntes. Preguntes que eren vàlides aleshores i que ho segueixen sent actualment.

“…cal seguir reivindicant que és urgent i necessari parlar sobre literatura i dones, precisament per no acabar, ni sepultar, ni invisibilitzar l’escriptura feta per dones.”

Si queréis reservarlo clicad aquí.

 

Recommended Posts

Comience a escribir y presione Entrar para buscar

X