Película infantil de la semana: «La increïble història de la pera gegant»

 In Noticias, Recomendaciones

A la petita i idíl·lica Vilasol hi viuen dos amics, un elefant que es diu Sebastià i una gata que es diu Mitxo. En Sebastià, la Mitxo i els habitants de Vilasol estan molt tristos perquè el seu estimat alcalde ha desaparegut. Un bon dia, en Sebastià i la Mitxo van a pescar i descobreixen una ampolla. A dins hi ha un missatge del seu alcalde… és viu i ha naufragat a l’Illa Misteriosa! I demana a en Sebastià i la Mitxo que vagin a salvar-lo, però els adverteix que el viatge és perillós. Si emprenen aquell viatge, s’hauran d’enfrontar a tres obstacles: els Pirates Perniciosos, l’Espantós Drac Marí i la Mar Fosca com la Nit.

Aquí tenéis el trailer:

Si queréis reservarla clicad aquí.

Recommended Posts

Comience a escribir y presione Entrar para buscar

X