Club11-14: «La cabra» de Anne Fleming

 In Actividades, Actualidad infantil

El próximo lunes 28 de marzo a las 18 h tendrá lugar la reunión del Club 11-14. Este mes leeremos el libro La cabra de Anne Fleming, como siempre, lo comentaremos entre todos con Mixa, la moderadora y dinamizadora de la tertulia, además de youtuber y especialista en literatura juvenil.

Quan a la mare de la Kid li ofereixen estrenar una obra de teatre alternatiu a Nova York, tota la família es muda sis mesos a un bloc de pisos de Manhattan. Els rumors diuen que en aquell edifici hi viu una cabra al terrat. Com és possible? Aviat descobrirà que aquell misteri no és la cosa més curiosa de l’edifici, sinó els personatges extraordinaris que l’habiten. Com el veí de l’àtic, el Joff, un famós skater cec que també és escriptor d’històries fantàstiques; o els de la novena planta, la Doris i el Jonathan, que tracten d’adaptar-se a un ictus; o el Kenneth, el veí de la desena planta amant de l’òpera que sempre està parlant amb els dos hàmsters que té. Quan la Kid coneix el Will mentre explora els secrets egipcis del Museu Metropolità d’Art, troba l’aliat perfecte per a tractar de resoldre el misteri de la cabra. Però aquesta aventura els portarà a enfrontar-se a les seves pròpies pors.

Si tenéis entre 11 y 14 años y queréis descubrir nuevas lecturas y poder comentarlas con chicos y chicas de vuestra edad ya lo sabéis, apuntaros! Ya podéis pasar por la Biblioteca y pedir en préstamo un ejemplar.

Recommended Posts

Comience a escribir y presione Entrar para buscar

X