Agenda d’activitats de desembre

 In Activitats, Noticies

Us presentem la programació d’activitats del mes de desembre. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, a les que són amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats de desembre

De les més de 30 activitats d’aquest mes us destaquem les següents:

Dissabte 2 a les 11 h. Dissabte artístic “Abrigueu-vos! Viatgem als països nòrdics!” a càrrec de Koala for Kids. Infants a partir de 4 anys. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Divendres 15 d’11 a 13 h. Taller “Uso del Whatsapp. Conoce todas las posibiliades que nos ofrece” a càrrec de Buisitools. Cal inscripció prèvia. Espai Multimèdia planta 1.

Dissabte 16 a les 11 h. Taller “Un invierno pop art con material reciclado” a càrrec de Lola Conde. Infants a partir de 7 anys. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X