Tertúlia Redescobrim els clàssics catalans: “La febre d’or” de Narcís Oller

 In Activitats, Noticies

Aquesta temporada comencem una nova tertúlia literària a la Biblioteca. Es tracta de la tertúlia “Redescobrim els clàssics catalans”, on us proposem llegir per primer cop o rellegir una selecció de clàssics moderns de la nostra literatura, tot fent un recorregut per les més destacades i pels estils més variats del segle XX. Us esperem un dimecres de cada dos mesos a l’Espai de suport 3 de la Planta 2 a les 18:30 h.

Ja podeu apuntar-vos i endur-vos en préstec l’obra que llegirem i comentarem a la segona sessió, La febre d’or, obra representativa de la novel·la realista al nostre país, escrita per un dels creadors de la novel·la moderna catalana, Narcís Oller.

La tertúlia tindrà lloc el dimecres 17 de gener a les 18:30 h a l’Espai de Suport 3.

Narcís Oller (1846-1930) fou un dels escriptors més destacats i reconeguts de finals del s.XIX, tot important i adaptant els corrents estètics vigents a Europa i contribuïnt a la consolidació de la novel·la moderna catalana i reprenent una tradició i una llengua literària tot just represa. Entre altres obres, destaca per L’escanyapobres, La bogeria, Pilar Prim i, sobretot, per l’obra que comentarem, on és descriu el món convuls de la Barcelona de finals del s.XIX.

Estem d’enhorabona ja que, tot just fa uns dies, Cossetània edicions acaba de publicar la darrera obra de les obres completes de Narcís Oller:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X