Tertúlia literària: “La senyora Dalloway” de Virginia Woolf

 In Activitats, Noticies

Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem a la Tertúlia literària el proper dimecres 13 de desembre a les 18:30 h. Aquest mes llegirem  La Senyora Dalloway de Virginia Woolf amb la moderació de la seva traductora al català, Dolors Udina. També disposem d’exemplars de la traducció al castellà.

Virginia Woolf (1882 – 1941) fou una escriptora i editora anglesa. És considerada una de les figures més destacades del modernisme literari del segle XX. Autora d’obres de tanta anomenada com Orlando, Al far o La Senyora Dalloway entre d’altres.

La seva tècnica de monòleg interior i el seu estil poètic es consideren com unes de les contribucions més importants de la novel·la moderna.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X