Tertúlia Llegir el Teatre: “La festa” de Daniela Feixas

 In Activitats, Noticies

Ja podeu apuntar-vos a la propera sessió de la tertúlia d’aquesta temporada que tindrà lloc el dijous 30 de novembre a les 19 h a l’Espai de Suport 3. L’obra que llegirem i comentarem és La festa de Daniela Feixas, dirigida per Ricard Soler. Quan us hi apunteu us lliurarem l’obra que llegirem d’obsequi.

Sis relats sobre l’adolescència construïts a partir de confidències reals

Festa, eufòria, ball, excessos i sexe. Un grup d’adolescents intenta digerir tot el que ha viscut en la darrera festa per decidir com encararan la propera festa que se celebrarà aquesta nit al teatre.

Quatre històries extretes d’entrevistes reals fetes a adolescents formen el punt de partida d’una peça coral sobre les seqüeles del consum massiu de la pornografia des de molt joves i com crea una eròtica de la violència, la cosificació de les dones i una insatisfacció profunda difícil de confessar.

Si voleu veure l’obra abans de venir a la tertúlia no oblideu que es representa del 15 de novembre al 3 de desembre i que els participants a la tertúlia podeu gaudir d’un 15% de descompte en les entrades del Teatre Nacional de Catalunya.

La Tertúlia Llegir el Teatre és una bona oportunitat per donar a conèixer alguns dels textos teatrals d’autors clàssics o contemporanis d’aquí i d’arreu del món que es representaran durant la temporada al TNC.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X