Pel·lícula de la setmana: “Un año, una noche”

 In Noticies, recomanacions

Catàstrofe col·lectiva, trauma individual.

El Ramon i la Céline són una parella jove que són a la sala Bataclan de París la nit del 13 de novembre de 2015. Durant l’ assalt terrorista, tots dos aconsegueixen, per separat, entrar al camerino dels músics i refugiar-se. Quan surten, ja no són els mateixos d’abans: memòria, negació, desesperació, supervivència.

Un año, una noche, dirigida per Isaki Lacuesta, està basada en els fets reals narrats per Ramón González al llibre Paz, amor y Death metal, i va rebre, a la darrera edició, el Premi Goya a millor guió adaptat.

Una pel·lícula difícil però necessària.

Si voleu podeu reservar-la clicant aquí.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X