Tertúlia literària: “Ràbia” de Sebastià Alzamora

 In Activitats, Noticies

Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem a la Tertúlia literària el proper dimarts 21 de novembre a les 18:30 h. Aquest mes llegirem Ràbia amb la presència de l’autor Sebastià Alzamora. Amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes.

Sebastià Alzamora (1972) és escriptor. Col·labora en mitjans com El Temps, Ara, Serra d’Or, entre d’altres. Com a escriptor, ha publicat diversos poemaris com La netedat (Premi Crítica de Serra d’Or, 2018) i diverses novel·les, moltes d’elles premiades, com La pell i la princesa (2005), Crim de sang (Premi Sant Jordi, 2011), Reis del món (2020) i la darrera publicada Ràbia (2022), guardonada amb el Premi Òmnium a la millor novel·la de l’any (2023)

Us deixem amb l’entrevista que li van fer a la revista cultural Núvol:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X