Llibre de la setmana: “Los vínculos artificiales”

 In Noticies, recomanacions

Què queda de la individualitat quan la nostra identitat passa per estar sempre connectats?

Nathan Devers (1997), és “membre de la Generació Z, joves que no tenen records d’un món sense xarxes socials”. A la seva segona novel·la, Los vínculos artificiales (AdN), ens planteja entrar al metavers i descobrir l’Antimón, amb el Julien, un fracassat a la seva vida personal, professional i social, un perdedor al món real, que troba infinites possibilitats de relacionar-se amb els altres, des de l’anonimat, al món virtual, inclús triomfar.

Los vínculos artificiales és una faula de prosa fluïda i lectura àgil, difícil de digerir per la trampa (o l’oportunitat) de la revolució digital.

Podeu reservar-lo clicant aquí.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X