Tastant l’humor

 In Noticies

Un any més la Biblioteca ha preparat un programa d’activitats especial per a tots els públics amb la intenció d’aprofundir en un tema. Enguany la biblioteca, del 27 d’octubre al 29 de novembre, t’ofereix un conjunt de propostes per incrementar l’estat de bon humor, que ve a ser: estar alegre, estar animat, estar d’humor, estar de bona lluna, estar de gaita, estar de gana, estar de bon tec, tenir bona jeia, tenir bona lluna. Comencem!

Ja podeu apuntar-vos-hi. Aquí teniu el programa:

Programa d’activitats Tastant l’humor

D’entre les 14 activitats us recomanem especialment la inauguració que tindrà lloc el divendres 27 d’octubre a les 20 h a l’Espai Margarida Xirgu:

Música, poesia, xerrameques vàries i tast de vi. “El vi ver” amb el Nico Roig i el Josep Pedrals.

Es tracta de veure i beure, i amb el Nico Roig i el Josep Pedrals sentirem i escoltarem: cançons, paraules i comèdia del seu “viver” per desbarrar sobre les causes de l’art i sota els efectes del vi. 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X