Tertúlia Llegir el Teatre: “La plaça del Diamant” de Mercè Rodoreda

 In Activitats, Noticies

Ja podeu apuntar-vos a la primera sessió de la tertúlia d’aquesta temporada que tindrà lloc el dijous 5 d’octubre a les 19 h a l’Espai de Suport 3. L’obra que llegirem i comentarem és l’adaptació al teatre de La plaça del Diamant de Mercè Rodoreda, a càrrec de Ferran Dordal i Carlota Subirós, la directora.

Quan us hi apunteu us lliurarem la nova adaptació de la novel·la, també podreu endur-vos en préstec un exemplar de la novel·la original i us donarem un exemplar d’obsequi d’un dels textos teatrals originals escrits per la Mercè Rodoreda, Un dia.

Mercè Rodoreda (1908-1983) és l’escriptora catalana contemporània més influent i traduïda a diverses llengües. Conreà diversos gèneres com el teatre, la poesia i, sobretot, el conte i la novel·la. De les seves obres, la majoria publicades a partir dels anys 60, destaquen Aloma, La plaça del Diamant, El carrer de les Camèlies, Mirall trencat, Viatges i flors i La mort i la primavera.

Si voleu veure l’obra abans de venir a la tertúlia no oblideu que es representa del 28 de setembre al 5 de novembre i que els participants a la tertúlia podeu gaudir d’un 15% de descompte en les entrades del Teatre Nacional de Catalunya.

La Tertúlia Llegir el Teatre és una bona oportunitat per donar a conèixer alguns dels textos teatrals d’autors clàssics o contemporanis d’aquí i d’arreu del món que es representaran durant la temporada al TNC.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X