Tertúlia literària: “Aterratge” d’Eva Piquer

 In Activitats, Noticies

Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem a la Tertúlia literària el proper dimarts 24 d’octubre a les 18:30 h. Aquest mes llegirem Aterratge amb la presència de l’autora Eva Piquer. També disposem d’exemplars de la traducció al castellà.

La decisió que pren en aquell cafè és radicalment contrària a la seva manera de fer: sense pensar-s’ho, diu que sí a un viatge amb tres desconeguts. Van a fotografiar-se dins la carcassa d’un avió que va caure el 1973. Era a Islàndia, en una costa de penya-segats continus, i conduïa un pilot inexpert de vint-i-sis anys. No va morir ningú.

Eva Piquer (1969) és periodista i escriptora. Fou corresponsal per diversos mitjans als EUA, edita i dirigeix el digital cultural Catorze (Premi Nacional de Cultura 2018) i ha escrit diversos assaigs i llibres infantils.

Us deixem amb l’entrevista que li van fer al programa Els Matins de TV3:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X