Agenda d’activitats d’octubre

 In Activitats, Noticies

Us presentem la programació d’activitats del mes d’octubre. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, a les que són amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats d’octubre

De les més de 30 activitats d’aquest mes us destaquem les següents:

Dissabte 7 a les 11 h. Visitem “Patrimoni de Castelldefels. Ens ataquen els corsaris! Sistemes defensius de les torres de Castelldefels” a càrrec d’Alfons López. Cal inscripció prèvia. Activitat amb motiu de le Jornades Europees de Patrimoni Cultural.

Dilluns 9 a les 18.30 h. Xerrada, cuina en directe i tast “Història de la gastronomia. Mesopotàmia: les primeres receptes” a càrrec de Sandra Lozano, historiadora i arqueòloga; i Jaume Aubanell, escriptor i gastrònom. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu

Divendres 27 a les 20 h. Música, poesia, xerrameques vàries i tast de vi. “El vi ver” amb el Nico Roig i el Josep Pedrals. Cal inscripció prèvia. Inici del programa especial d’activitats Tastant l’humor.

Es tracta de veure i beure, i amb el Nico Roig i el Josep Pedrals sentirem i escoltarem: cançons, paraules i comèdia del seu “viver” per desbarrar sobre les causes de l’art i sota els efectes del vi. Espai Margarida Xirgu.

Dissabte 28 a les 11 h. Taller – Hora del medi ambient “Planta l’enciam. Fem de pagès de tardor a casa nostra i descobrim cultius de temporada i proximitat” a càrrec de Fundesplai, amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient. Infants a partir de 4 anys acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X