Agenda d’activitats de setembre

 In Activitats, Noticies

Us presentem la programació d’activitats del mes de setembre. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, a les que són amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats de setembre

De les més de 30 activitats d’aquest mes us destaquem les següents:

Dimarts 19 a les 18 h. Xerrada “Una vida sense gluten: que és el gluten, quan es beneficiós extreure’l i quan ens perjudica. Parlem d’alimentació saludable sense gluten i com fer-la compatible amb l’economia familiar”  a càrrec d’Ana Canales Rodríguez, dietista i nutricionista del CAP El Castell. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Dilluns 25 a les 18.30 h. Taller i audició musical de jazz “Nina Simone” a càrrec de Pau Fuster, divulgador de música de jazz. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Dissabte 30 a les 11 h. Taller “Papallones nocturnes i diürnes” a càrrec de l’Associació Gestió Natural. Amb el suport del Servei de Parcs Naturals de Diputació de Barcelona, Infants a partir de 7 anys acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X