MAPA MUNDI: Cicle sobre geopolítica amb Txell Feixas

 In Noticies

El proper dilluns 18 de setembre a les 19 hores continuem a l’Espai Margarida Xirgu el Cicle sobre geopolítica Mapa Mundi. Aquest cop comptarem amb la periodista Txell Feixas, autora dels llibres Dones valentes i Aliades, junt amb Amparo Tomé, sociòloga en l’àmbit de l’educació i experta en gènere. Cal inscripció prèvia.

Dones Valentes ens parla de l’Orient Mitjà i la revolució de les dones, la lluita sense treva contra el final del patriarcat secular que domina la política, la cultura i la societat. A Aliades ens endinsa en la historia d’un carismàtic pintor palestí que va crear un equip de bàsquet femení al camp de refugiat de Xatila per apartar les noies d’un destí dramàtic.

Aquí teniu l’entrevista que li van fer a TVC en motiu de la publicació del seu darrer llibre:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X