Comencem la temporada!

 In Noticies

La Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado inicia la temporada de tardor, amb la recuperació del seu horari habitual (a partir del 12 de setembre) i de les activitats que els usuaris i usuàries podran gaudir. El 4 de setembre comença el període d’inscripcions de les activitats del mes.

A la nova temporada s’inclouen propostes que els usuaris i usuàries de l’equipament han aportat a través del procés participatiu que la Biblioteca va fer durant la primavera de l’any passat (“Participa! Cercant l’ADN de la Biblioteca”).

Entre les novetats de la temporada de tardor trobarem una tertúlia de literatura catalana; un Club de cinema amb Pep Prieto; una programació especial dedicada a l’humor “Tastant l’humor” (des de finals d’octubre i durant tot novembre, amb propostes per al públic adult i familiar per apropar a l’humor des del teatre, psicología, etc). A més, sortides culturals traspassant els murs de la Biblioteca i visitant espais que ens posen en contacte amb la història, cultura, ciència i la tecnologia. També estan programades les visites de referents de la literatura com Eva Piquer o Sebastià Alzamora.

La Biblioteca seguirà oferint propostes consolidades com el cicle de música jazz (comença el 26 de setembre amb una cita dedicada a Nina Simone); Docs del mes; el Cicle Mapamundi (per comprendre la realitat geopolítica actual i que comença el 18 de setembre amb la presència de la periodista Txell Feixas, autora del llibre “Dones valentes i aliades”).

A més, l’equipament inclou propostes de creació artística, per l’adopció d’hàbits saludables, activitats de cuina i història de gastronomia, etc.

Com fer les inscripcions?

Les inscripcions es poden fer de forma presencial a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado (Bisbe Urquinaona, 19 – 21), per telèfon (93 636 96 97), a través de les adreces de correu electrònic b.castelldefels.c@diba.cat i biblioteca@castelldefels.org i de forma online (ENLLAÇ)

Font: elCastell.org

Recent Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X