Llibre de la setmana: “Archipiélago”

 In Noticies, recomanacions

Inger-Maria Mahlke (Hamburg, 1977) és, segons la crítica literària, una de les veus més reconegudes de les lletres alemanyes contemporànies. Amb Archipiélago (Editorial Vegueta, 2022) va rebre, l’any 2018, el Premi Nacional de Literatura d’ Alemanya, una novel·la familiar, de personatges, els Baute i els Bernadotte, que ens trasllada a Tenerife.

Quelcom generacional, d’avis i nets, com a testimonis de la història social i política de l’illa, de 2015 cap enrere, on sembla que no passa res, i passa de tot (dictadura, imperialisme…), on  les petites coses de moltes vides anònimes fan comunitat.

Una lectura pausada però atenta que aporta un munt de localismes i expressions pròpies de la terra i de la seva gent, que ens apropa a tot un poble.

Podeu reservar-lo clicant aquí.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X