Disc de la setmana: “Tourist”

 In Noticies, recomanacions

Tercer àlbum d’estudi del productor Ludovic  Navarre (Ille de France, 1973) qui, sota el nom de Saint Germain, va llançar el 30 de maig de 2000 el que va ser considerat per la crítica una obra mestra del nu jazz.

Aquest “espectacular còctel de jazz i deep house”, en paraules de Francisco Navarro (EL PAÍS, juny 2021), es desplegava en grans experiències col·lectives: uns directes impecables i vitals d’unió entre escenari i públic, entre ritme i dansa.

Tourist va renovar el jazz i el va tornar a fer festiu i divertit a través d’una fusió amb totes les tendències musicals de finals dels 90 (funk, soul, electrònica, acid jazz i impro).

Podeu reservar-lo clicant aquí.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X