Cinefòrum El Documental del mes: “Zimbàbue. La Lluita per la democràcia”

 In Noticies

Continuem amb la proposta de projecció de documental del mes amb la col·laboració de Docs Barcelona, traslladant la projecció presencial als dijous i acompanyant cada sessió d’un espai de cinefòrum o de debat.

Aquest mes els usuaris de la Biblioteca podran visualitzar el documental Zimbàbue. La Lluita per la democràcia dirigida per Camilla Nielsson (2021). Versió original anglès i shona. Subtítols en català (115 min). Espai Margarida Xirgu.

Després de 37 anys del règim de Robert Mugabe, Zimbabwe es troba en un moment crucial. Nelson Chamisa es converteix en el nou líder de l’oposició i el seu carisma impulsa la campanya electoral més poderosa de la història. El país sencer es mobilitza pel canvi, però la vella guàrdia liderada per Emmerson “El Cocodril” Mnangagwa està disposada a tot per mantenir el poder.

Dijous 15 a les 19 h la sessió presencial a l’Espai Margarida Xirgu i del 16 al 31 de juny projecció online. Cal inscripció prèvia!

Aquí teniu el tràiler:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X