Pel·lícula de la setmana: “Modelo 77”

 In Noticies, recomanacions

Modelo 77 representa part de la història d’un país que intenta transitar cap a la democràcia, on els presos comuns aspiren i lluiten per l’amnistia. És l’oportunitat d’ enderrocar un sistema penitenciari corrupte, viciat i abusiu.

La darrera pel·lícula del director Alberto Rodríguez, protagonitzada pels actors Miguel Herrán i Javier Gutiérrez, està basada en fets reals, i representa la il·lusió, el romanticisme, l’idealisme, la ingenuïtat i la fam d’esperança pròpies de la joventut, però també el realisme, la decepció i la resignació, de la maduresa. Tot esclata quan instint, emoció i raonament es troben. Llavors, toca justícia.

Si voleu podeu reservar-la clicant aquí.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X