Cinefòrum El Documental del mes: “Una botiga on rondinar”

 In Noticies

Continuem amb la proposta de projecció de documental del mes amb la col·laboració de Docs Barcelona, traslladant la projecció presencial als dijous i acompanyant cada sessió d’un espai de cinefòrum o de debat.

Aquest mes els usuaris de la Biblioteca podran visualitzar el documental Una botiga on rondinar dirigida per L. Kowalski (2022). Versió original en polonès. Subtítols en català (81 min). Espai Margarida Xirgu.

Una emotiva història, plena d’un humor boig i estrany, que mostra com els propietaris d’una casa d’empenyoraments lluiten per sobreviure mentre ajuden a aquelles persones més necessitades. La Jola i el Wiesiek són una excèntrica parella de negocis de Bytom, Pòlonia. Posseeixen, probablement, la casa d’empenyoraments més gran a Europa. No obstant, el seu temps de glòria ha acabat degut al tancament de les mines i el creixement de l’atur a la ciutat. Privats de queviures, els habitants de la “Detroit Polonesa” cada cop empenyoren més objectes absurds i sense ús.

Dijous 25 a les 19 h la sessió presencial a l’Espai Margarida Xirgu i del 26 de maig al 9 de juny projecció online. Cal inscripció prèvia!

Aquí teniu el tràiler:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X