Programa d’activitats A taula 2023!

 In Activitats, Noticies

Un any més la Biblioteca programa un seguit d’activitats dins del cicle A taula. Del 26 d’abril al 31 de maig podreu gaudir de 30 activitats variades i acostant molts temes relacionats amb la cuina, des del punt de vista alimentari, històric, literari, científic, emocional, etc. i fins i tot tallers de costura i manualitats relacionats amb la cuina.

De totes les activitats us recomanem les següents:

Dilluns 22 a les 18.30 h. Taller “Posem ordre a la cuina. Idees per ordenar i aconseguir un espai pràctic i organitzat” a càrrec de Rosa Puértolas de Homeandorder. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Dimarts 23 a les 18 h. Taller “Receptes fastigoses de Roal Dahl” a càrrec de Lola Conde. Infants a partir de 3 anys acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.

Consulta la programació de A taula 2023 aquí.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X