Llibre de la setmana: “Cuina per a famílies estressades”

 In Noticies, recomanacions

“Amb aquest llibre pretenc fer-vos arribar idees i receptes que he anat descobrint al llarg del temps, ja sigui pel blog o pel canal de YouTube, i que encaixen amb la meva vida familiar per tres motius: són fàcils de preparar, no requereixen ingredients complicats i el resultat és boníssim. Les receptes estan estructurades per capítols i la gran majoria són pensades per a 4 persones. Els capítols no són com els que pot tenir un llibre habitualment, però. S’han ordenat per conceptes que us donin idees per a cadascuna de les situacions en què, segons la meva experiència personal, ens trobem les persones que tenim família. I aquí us incloc a tots: pares, mares, avis, tiets, tutors… Tots vivim la cuina amb intensitat i el meu objectiu és que tots en pugueu treure idees que us facilitin aquesta activitat”.

Podeu reservar-lo clicant aquí.

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X