Agenda d’activitats de maig

 In Activitats, Noticies

Us presentem la programació d’activitats del mes de maig. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, a les que són amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats de maig

De les més de 50 activitats d’aquest mes us destaquem les següents:

Dimarts 16, 23 i 30 de maig, i 6 de juny (4 sessions) de 18 a 20 h. Taller “Crònica periodística: Viure, veure i escriure” a càrrec d’Antonio J. Navarro, crític i historiador cinematogràfic. Cal inscripció prèvia. Espai de suport planta 1.

L’objectiu d’aquest talles és convidar-te a escriure la teva pròpia crònica. Explicar en què consisteix el gènere i com l’interpreten i el practiquen els professionals. L’activitat consta de quatre sessions: una d’introducció als conceptes bàsics, dues d’aprofundiment i pràctica col·lectiva i interactiva, i una darrera on tots els assistents compartiran amb el grup la seva crònica i parlaran de l’experiència d’escriure-la.

Dimarts 23 a les 18 h. Taller “Receptes fastigoses de Roal Dahl” a càrrec de Lola Conde. Infants a partir de 3 anys acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X