Ja tenim el guanyador de la panera cultural de Sant Jordi!

 In Noticies

Com és tradició també, dissabte 22 d’abrilla Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado va viure la Revetlla de Sant Jordi tot celebrant el seu onzè aniversari a l’actual emplaçament. La programació especial va incloure tot un seguit d’activitats per a tots els públics, a la Plaça Neus Català i a l’interior de l’equipament cultural. Entre elles, “Jugapetits”, l’espectacle “White Bottom”, un fotomaton de record, un taller de punts de llibre, Itineraris lectors per a infants i per a adults, o l’activitat relacionada amb la cultura popular local “Coneix els gegants de Castelldefels i el Garigot”.

I dilluns 24 d’abril, després de la sessió dels 15 minuts comptats, es va fer el sorteig de la panera de llibres i entrades per al Teatre Plaza entre tots els participants que van omplir la butlleta amb les seves dades durant la diada de Sant Jordi. Dels 151 participants l’afortunada fou la Claudia. L’enhorabona!

Per cert, si us ho vau perdre, aquí teniu un recull de fotos de l’11è aniversari de la Biblioteca i de totes les activitats que van tenir lloc el passat 22 d’abril.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X