Tertúlia literària: “Mare” d’Ada Castells

 In Activitats, Noticies

Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem a la Tertúlia literària el proper dimecres 17 de maig a les 18:30 h. Aquest mes llegirem Mare amb la presència de l’autora Ada Castells. Disposem d’exemplars de la traducció al castellà. En col·laboració amb la Institució de les Lletres Catalanes.

«La mare semblava una boia en banyador, però ella es veia com l’Esther Williams.» Mentre la Sara espera que li passin a recollir els últims mobles de la mare, li cau a les mans una llibreta daurada amb un títol que la desconcerta: Confeccions Vidal. Són les memòries que ha escrit l’excèntrica de la seva mare els dos últims anys de vida. La Sara hi comprova allò que ja sap, que la Raquel s’hauria passat l’existència anant a festes, comprant-se joies i ballant la conga, però tenia un problema que no podia esquivar: tres filles.

Ada Castells (1968) és periodista i escriptora. Col·labora al diari Avui, a Barcelona Televisió i al suplement de cultura de La Vanguardia entre d’altres mitjans, a més de fer classes a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Ha escrit una desena de llibres, sobretot novel·les com El dit de l’àngel (1998), Pura sang (2012) i Solastàlgia (2023)

Aquí teniu un breu clip del Telenotícies de TV3:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X