Llibre de la setmana: “Historia del arte occidental”

 In Noticies, recomanacions

Una apassionant introducció àmpliament il·lustrada d’algunes de les obres d’art més importants de la tradició occidental, reinterpretades per al públic del segle XXI.

Una anàlisi de com l’arquitectura, l’escultura, la pintura i les arts decoratives es reflecteixen en la cultura i la societat del seu temps fent un recorregut per tota la història de l’art occidental.

Els capítols s’inicien formulant una pregunta que convida a la reflexió, seguida d’un resum dels principals esdeveniments històrics del període que fa al·lusió a les estructures socials, la política, les qüestions racials, els avanços científics, les creences i els costums de l’època.

Podeu reservar-lo clicant aquí.

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X