Agenda d’activitats d’abril

 In Activitats, Noticies

Us presentem la programació d’activitats del mes d’abril. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, a les que són amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats d’abril

De les més de 40 activitats d’aquest mes us destaquem les següents:

Dimarts 18 a les 10 h. Taller “Iniciación a la caligrafía: exploraremos con plumillas y tinta la creación del alfabeto cooperplate, más conocida como inglesa” a càrrec de Gabriela Soba de Typostudio. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.

Dilluns 24 a les 18 h. Taller “Té banyes i té cua. Banya’t en poesia!” a càrrec de Josep Pedrals, poeta i rapsoda. Infants a partir de 7 anys. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

I no us perdeu els tallers familiars de Setmana Santa, la Revetlla de Sant Jordi del dissabte 22 d’abril i l’inici de les Jornades A taula!

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X