Pel·lícula de la setmana: “La última película”

 In Noticies, recomanacions

Espiga d’or a la Seminci l’any 2021, La última película, del director d’origen indi Pan Nalin, narra la reacció d’en Samay, un nen de 9 anys que viu en un petit poble de l’Índia, quan descobreix la màgia del cinema, però també que la fi de la gran pantalla pràcticament és un fet amb l’arribada de les noves tecnologies. Li toca, ara, acomiadar-se del seu estimat Galaxy Cinema on ha experimentat amb la llum i les històries projectades. Fantasia, somnis i realitat entre bobines.

Un homenatge al setè art, des de l’autoficció, a través dels paisatges exòtics, la riquesa dels colors i l’efecte del llum d’oli.

Si voleu podeu reservar-la clicant aquí.

Aquí teniu el tràiler:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X