Llibre de la setmana: “El chico de la última fila”

 In Noticies, recomanacions

“El chico de la última fila” es una obra sobre maestros y discípulos; sobre padres e hijos; sobre personas que ya han visto demasiado y personas que están aprendiendo a mirar. Una obra sobre los riesgos de confundir vida y literatura. Una obra sobre los que eligen la última fila: aquella desde la que se ve todas las demás.”

Juan Mayorga (Premi Nacional de Literatura Dramàtica)

Un alumne, Claudio, lliura al seu professor, Germán, uns textos sobre les seves experiències viscudes a casa d’un company de classe. Però són reals o ficcionades aquestes experiències? Independentment del seu origen, tot plegat genera una atmosfera torbadora, una tensió sense resoldre i uns conflictes morals que mantenen el lector en alerta constant durant tota l’obra.

Aquesta edició especial de l’editorial La uña rota inclou un assaig a càrrec del filòsof Carlos Thiebaut amb cinc interpretacions filosòfiques sobre el text que François Ozon va portar a la gran pantalla l’any 2012 amb el títol En la casa.

Podeu reservar-lo clicant aquí.

Us deixem amb el video promocional de la representació que es va fer l’any 2019 a la Sala Beckett:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X