Presentació del llibre “El regal de la lectura” amb Sebastià Serrano

 In Activitats, Noticies

Dins el marc de les 11es Jornades de Vida Sana, el dimarts 28 a les 19 h. parlarem de “El regal de la lectura: què passa al nostre cervell quan llegim?” a càrrec de Sebastià Serrano, autor i lingüista. Espai Margarida Xirgu. Entrada lliure

Ens endinsem en l’apassionant món del llibre i la lectura des d’una perspectiva nova: la que defensa els beneficis de llegir per al benestar afectiu, emocional i per a la nostra salut i felicitat. Perquè la ciència demostra que llegir és una de les millors pràctiques per mantenir el cervell en bon estat i optimitzar el funcionament de la ment, exercitar la memòria i prevenir malalties neurodegeneratives com ara l’Alzheimer.

Per saber totes les activitats que us hem preparat cliqueu al següent enllaç:

Programa d’activitats de les 11 es Jornades de Vida Sana

Cliqueu aquí per fer la inscripció!

Us deixem amb l’entrevista que li van fer a TV3 per anar fent boca:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X