Petits cinèfils: “Dúnia i altres contes del món”

 In Actualitat infantil, Noticies

Enguany donem continuïtat a unes sessions de foment del cinema entre els més petits. Un divendres al mes tenim el Cicle Petits Cinèfils, sessions recomanades per a famílies amb infants on es projecten petites joies del cinema en format, majoritàriament de curts o llargmetratges de durada inferior a 1 h.

Aquest divendres 24 de març a les 17.30 h veurem Dúnia i altres contes del món (58 min.) Recomanat per a infants a partir de 7 anys. Espai Margarida Xirgu.  Apunta-t’hi!

Dunia es una nena de sis anys, li agrada jugar, aprendre i descobrir noves històries. Viu amb els seus avis a Alep, fins que un dia es veuen obligats a deixar els seu país per culpa de la guerra…. tots junts iniciaran una gran aventura a la recerca d’una nova llar.

Us deixem amb un tastet:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X