Tertúlia literària: “Animals ferits” d’Elisenda Roca

 In Activitats, Noticies

Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem a la Tertúlia literària el proper dijous 20 d’abril a les 18:30 h. Aquest mes llegirem Animals ferits amb la presència de l’autora Elisenda Roca. Disposem d’exemplars de la traducció al castellà.

Un grup de desconeguts ferits per un passat que pesa. Una vida per endavant amb segones oportunitats. Un mas enmig del bosc com a penyora. La Nora, amb la mare gran, afronta un divorci després d’un llarg matrimoni tòxic. Amb l’ajut dels amics, intentarà desfer-se de tot allò que durant quinze anys l’ha mantingut atrapada en una mentida. El Daniel i els seus fills també han d’afrontar una pèrdua irreversible i tràgica. Com l’Anna, la mare de la Nora, que desorientada afronta els primers símptomes greus de la pèrdua de la memòria. Un mas enmig del bosc, on la mare de la Nora de jove va ser feliç, serà el refugi d’aquesta estranya nova família, que durant uns mesos conviurà sota el mateix sostre.

Elisenda Roca (1963) és periodista, escriptora i presentadora de televisió. Ha escrit en mitjans com el diari Ara, ha dirigit programes a COM Radio, ha col·laborat a RAC1 i en televisió, ha presentat multitud de programes a TVE, Antena 3 i TV3 entre d’altres. Com a escriptora ha escrit diversos llibres infantils i relacionats amb la maternitat i la criança dels fills. Animals ferits és la seva primera novel·la.

Aquí teniu una de les darreres entrevistes que li han fet a TV3:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X