Llibre infantil de la setmana: “Los secretos de los vampiros”

 In Noticies, recomanacions

Els vampirs són éssers que no deixen indiferent a ningú. A alguns els fascinen i d’altres els temen, però d’una manera o altra, formen part del nostre imaginari màgic, tenebrós i literari. Aquest llibre a través de les seves pàgines ens endinsa en la història i l’origen dels vampirs. Assenyala els fets històrics que van donar lloc a la seva aparició, així com el significat dels elements més significatius de l’entorn vampíric. Coneixerem històries, mites i personatges de diferents llocs del món que es relacionen amb les llegendes i els orígens vampírics. Dràcula té les seves pàgines en aquest llibre, i  s’endinsa també en els vampirs més contemporanis com són els Cullen de Stephanie Meyer i la saga vampírica d’Anne Rice. Els homes llop també tenen el seu espai, quina és la veritable relació entre aquests éssers?

Podeu reservar-lo clicant aquí.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X