Llibre de la setmana: “Herencias felices”

 In Noticies, recomanacions

Les herències desperten grans dubtes i provoquen innombrables maldecaps i contratemps, que poden derivar en despeses desproporcionades i innecessàries.

El present llibre, el millor en la seva especialitat, ens ofereix la informació necessària per a gestionar eficaçment les nostres herències familiars, prenent les decisions més encertades per a obtenir el millor resultat econòmic. Se centra en els dos punts més conflictius d’una herència: els problemes familiars i els impostos a pagar.

Escrit amb un llenguatge col·loquial i amè, allunyat de tecnicismes i de l’argot habitual dels bufets d’advocats, aquest llibre està pensat per al públic general i compta amb innombrables exemples que ajudaran el lector a preparar les seves herències i donacions.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X