Presentació del llibre “El futur de la humanitat” amb Eudald Carbonell

 In Activitats, Noticies

Dins el marc de les 11es Jornades de Vida Sana, el dijous 16 a les 19 h. parlarem d’“El futur de la humanitat” a càrrec d’Eudald Carbonell, autor del llibre, arqueòleg i antropòleg.  En col·laboració amb la Regidoria d’Universitats. Espai Margarida Xirgu.  

La humanitat està arribant a un punt de no retorn. La nostra forma de viure està portant el món al límit i només tenim dues opcions: o ens repensem i ens humanitzem o ens extingirem. Encara hi som a temps, però no hi ha temps per perdre i no serà possible sobreviure sense fer canvis profunds en la forma de pensar, de relacionar-nos i de viure. El llibre ens fa deu propostes per evolucionar com a espècie i poder-ho aconseguir, des d’aturar en sec la globalització de l’espècie fins a socialitzar la tecnologia passant per aconseguir una individualitat col·lectiva.

Per saber totes les activitats que us hem preparat cliqueu al següent enllaç:

Programa d’activitats de les 11 es Jornades de Vida Sana

Cliqueu aquí per fer la inscripció!

Us deixem amb l’entrevista que li van fer a TV3 per anar fent boca:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X