Pel·lícula de la setmana: “La fotógrafa de Monte Verità”

 In Noticies, recomanacions

Segle XIX. La Hanna (Maresi Riegner) és una dona asfixiada pels convencionalismes de l’època: dona; mare; esposa; burgesa. Ella també se sent, com Madame Bovary, Ana Ozores (La regenta), Anna Karenina o Effi Briest, a la literatura, insatisfeta i frustrada, sotmesa a la pressió social i masculina, amb la necessitat de fugir i refugiar-se. On? Al Monte Verità.

Un personatge en un escenari real: la comuna naturista i terapèutica suïssa que va funcionar durant la primera meitat del segle XX com a sanatori i forma de vida alternativa, per on van passar intel·lectuals bohemis com el filòsof Herman Hesse o la ballarina Isadora Duncan.

Allà la Hanna va poder experimentar la seva llibertat, en tots el sentits, i va poder deixar testimoni visual de la utopia feta realitat.

Dirigida per Stefan Jäger, cal destacar també el treball de fotografia, ambientació i vestuari.

Si voleu podeu reservar-la clicant aquí.

Aquí teniu el tràiler:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X