Cinefòrum El Documental del mes: “Un viatge de marbre”

 In Noticies

Continuem amb la proposta de projecció de documental del mes amb la col·laboració de Docs Barcelona, traslladant la projecció presencial als dijous i acompanyant cada sessió d’un espai de cinefòrum o de debat amb especialistes en el tema que abordi la pel·lícula, i en alguns casos sorpreses amb la presència de membres de l’equip de direcció del documental.

Aquest mes els usuaris de la Biblioteca podran visualitzar el documental Un viatge de marbre, dirigida per Sean Wang (Països Baixos, Hong Kong, França i Grècia) 2021. Versió original en xines, anglès, grec i francès.  Subtítols en català (99 min). Presentació i debat posterior. Espai Margarida Xirgu.

Blocs de marbre extrets d’una cantera de Grècia viatgen en vaixell cap a Xina per ser convertits en escultures i columnes d’estil grec pels hàbils artesans xinesos. El marbre sobrant es transforma en petits souvenirs amb imants de nevera i són enviats de tornada a Grècia per ser venuts als turistes xinesos. El cineasta Sean Wang construeix una memorable epopeia amb un poder visual aclaparador. Un viatge al·lucinant per la ruta del marbre, divertit i revelador. Una reflexió amb humor sobre l’autenticitat, la tradició, les relacions internacionals i l’absurditat de l’economia global.

Dijous 23 a les 19 h la sessió presencial a l’Espai Margarida Xirgu i del 24 de febrer al 10 de març projecció online. Cal inscripció prèvia!

Aquí teniu el tràiler:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X