Les 11es Jornades de Vida Sana en marxa!

 In Activitats, Noticies

Del 21 de febrer al 31 de març d’enguany la Biblioteca celebra les 11es Jornades de Vida Sana.

Aquestes jornades es programen amb l’objectiu de donar a conèixer el fons especial de la biblioteca de Vida Sana, on es poden trobar documents divulgatius sobre hàbits i pràctiques que ajuden a mantenir una vida física i emocional saludable i equilibrada a nivell personal. S’hi poden trobar materials sobre el fengshui, l’herboristeria, l’aromateràpia, la cosmètica, la medicina natural, la nutrició, els hàbits alimentaris, el ioga, etc. Les jornades es porten a terme gràcies als col·laboradors, que enguany han volgut tornar a participar en les jornades donant a conèixer les seves especialitats i també comptem amb la col·laboració de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Castelldefels.

Recordeu que també trobareu molts recursos, consells, adreces d’interès, notícies relacionades amb la salut, activitats, recomanacions de llibres, etc. al Prestage virtual de Salut, confeccionat per la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Per saber totes les activitats que us hem preparat cliqueu al següent enllaç:

Programa d’activitats de les 11 es Jornades de Vida Sana

Cliqueu aquí per fer la inscripció!

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X