Sessió inaugural de les 11es Jornades de Vida Sana amb David Bueno

 In Activitats, Noticies

Com a inici de les jornades que tindran lloc del 21 de febrer al 31 de març, la Biblioteca us convida a la Sessió inaugural “Podem autoeducar-nos? La importància de persistir” a càrrec de David Bueno, doctor en biologia i investigador de genètica biomèdica i evolutiva i director de la càtedra de Neuroeducació de la Universitat de Barcelona. Espai Margarida Xirgu. El proper dimarts 21 de febrer a les 19 h a l’Espai Margarida Xirgu. Entrada lliure.

El cervell humà és un òrgan prodigiós, capaç d’adquirir nous coneixements tota la vida. Tanmateix, sovint ens trobem en situacions que ens fan creure que hem arribar al nostre límit. I llavors, les resistim. En aquesta xerrada parlarem de la importància de persistir, no (només) de resistir, i de les implicacions molt positives que té per al funcionament del cervell i, per tant, en la nostra vida.

Si abans de la sessió inaugural voleu saber quines obres de David Bueno tenim a la Biblioteca, cliqueu aquí.

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X