Agenda d’activitats de febrer

 In Activitats, Noticies

Us presentem la programació d’activitats del mes de febrer. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, a les que són amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats de febrer

De les més de 40 activitats d’aquest mes us destaquem les següents:

Dijous 9 a les 18.30 h. Presentació del llibre Teràpia lingüística. Relaxa’t, que el català té solució! a càrrec de l’autora Míriam Martín Llobet, en col·laboració amb el Servei Local de Català. Espai Margarida Xirgu.

Dissabte 25 a les 11 h. Taller “Relax artístico: mandalas en acuarela” a càrrec de Nina Morozova de Nyusikart. Infants a partir de 7 anys (sense acompanyament d’un adult) amb inscripció prèvia. Sala taller infantil.

Per cert, aquest mes comencen les 11es Jornades de Vida Sana, estigueu atents!

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X