Pel·lícula de la setmana: “Paris, Distrito 13”

 In Noticies, recomanacions

De la ciutat de Los Angeles a Les Olympiades, districte 13 de París. El gran director francès, Jacques Audiard, adapta algunes historietes del dibuixant nord-americà Adrian Tomine (tretes de Summer Blonde i Killing and dying), del format gràfic, en paper, al format audiovisual. Un treball col·laboratiu de guió amb les joves guionistes i també directores Léa Mysius i Céline Sciamma.

Amb una mirada gens complaent, Paris, Distrito 13,  retrata com una generació, els millennials, experimenten amb l’afecte i el contacte físic; com viuen les relacions, més breus i transitòries, múltiples i diverses, amb o sense traumes; i com es hipercomuniquen emocional i sexualment en l’era de les connexions virtuals. I tot això en un ambient d’extrarradi i gris, reflexiu, aconseguit amb l’efecte blanc i negre.

Si voleu podeu reservar-la clicant aquí.

Aquí teniu el tràiler:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X