Llibre de la setmana: “Guia turística de l’univers”

 In Noticies, recomanacions

Aquesta guia ofereix als astroturistes les informacions essencials per saber, planeta per planeta, astre per astre, què heu de visitar, quines excursions projectar, com organitzar el creuer de la millor manera possible sobre la base del vostre desig d’aventura. Aquí trobareu els millors destins per escalar les muntanyes o els volcans més alts del Sistema Solar, o patinar sobre gel, o dedicar-vos a les cures termals, o assistir a imponents erupcions volcàniques, o banyar-vos en un oceà de metà líquid.

I podreu anar més enllà del nostre sistema planetari, i arribar a explorar la Galàxia, els diferents tipus d’estrelles que la poblen, els planetes extrasolars més extrems, per sortir finalment a l’espai intergalàctic i visitar els cossos més allunyats de l’Univers.

Si voleu reservar-lo cliqueu aquí.

 

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X