Agenda d’activitats de gener

 In Activitats, Noticies

Us presentem la programació d’activitats del mes de gener. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, a les que són amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats de gener

De les més de 30 activitats d’aquest mes us destaquem les següents:

Dimarts 17 a les 18.30 h. Taller i audició musical de jazz “Grans del jazz. Louis Armstrong” a càrrec de Pau Fuster, divulgador de música de jazz. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Dijous 19 a les 19 h. Presentació del llibre Estats Units: el país de les contradiccions a càrrec de l’autor i periodista Xesco Reverter i Xavier Martín Hernàndez, periodista de Ràdio Castelldefels. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Divendres 20 a les 18 h. Taller de cinema “Em dic Méliès” a càrrec de Bombeto. Infants a partir de 6 anys. Espai Margarida Xirgu.

Dilluns 23 a les 18 h. Taller “Necessites signar documents electrònics? On i com obtenir el certificat digital i les eines necessàries per gestionar documents” a càrrec de Buisitools. Cal inscripció prèvia. Infants acompanyats d’un adult. Espai Multimèdia planta 1.

Dissabte 28 a les 11 h. Taller de “Biomedicina forense. Què és l’ADN? Com s’extrau? Resolem un crim amb la tècnica de l’electroforesi” a càrrec de Ciència Divertida. Infants a partir de 8 anys (sense acompanyament adult). Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X