Llibre de la setmana: “IN.”

 In Noticies, recomanacions

Avalat pel Reuben Award en dues ocasions consecutives pel seu treball al New Yorker des del 2014, Will McPhail (Lancashire, 1988) presenta la seva òpera prima IN.

Cercant una connexió  real amb el món (amb la seva família, amb els desconeguts…) el protagonista pseudo-autobiogràfic d’aquesta història profundament trista i sorprenentment alegra intenta articular “paraules que importin”, veritats que condueixin  a un nivell de comunicació autèntic, més enllà de la convenció social i la broma recurrent.

A través d’un recurs formal senzill i elaborat alhora, per la via del color, McPhail tanteja el despertar d’una percepció ampliada dels altres i de les seves vides, superant l’utilitarisme de la societat virtual.

En la línea de descoberta interior del còmic contemporani, aborda amb grans dosis d’humor la realitat de les relacions personals i la mort, i ho fa d’una manera valenta i delicada.

Si voleu reservar-lo cliqueu aquí.

 

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X