Disc de la setmana: “Juniper”

 In Noticies, recomanacions

Àlbum de debut en solitari de la saxofonista finlandesa Linda Fredriksson, Juniper és un riu d’aigües tranquil·les que flueix entre els ecos llunyans dels efectes electrònics i les percussions naturals.

Fredriksson admet la feliç influència de Neil Young, Alice Coltrane, Pharoa Sanders i, especialment, del Sufjan Stevens de Carrie & Lowell (que vam destacar com a Disc de la Setmana el desembre de 2015).

Construït sense pressa, en solitud i, en les seves pròpies paraules,  “aprenent a fer coses noves a poc a poc”, la seva música se’ns acosta lentament de manera clara i frontal, com el retrat que ens dona la benvinguda al seu web: https://www.lindafredrikssonmusic.com/

Podeu reservar-lo clicant aquí.

Us deixem amb un tastet:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X