Cinefòrum El Documental del mes: “Karaoke Paradise”

 In Noticies

Continuem amb la proposta de projecció de documental del mes amb la col·laboració de Docs Barcelona, traslladant la projecció presencial als dijous i acompanyant cada sessió d’un espai de cinefòrum o de debat amb especialistes en el tema que abordi la pel·lícula, i en alguns casos sorpreses amb la presència de membres de l’equip de direcció del documental.

Aquest mes els usuaris de la Biblioteca podran visualitzar el documental Karaoke Paradise dirigida per Einari Paakkin, Finlàndia (2022). Versió original finés amb subtítols en català (75 min). Presentació i debat posterior a càrrec de Matheus Mello, productor audiovisual de La Selva, Ecosistema Creatiu. Espai Margarida Xirgu.

Cares. Llocs. I cançons cantades amb tota l’ànima. Un divertit retrat de la passió finlandesa pels karaokes. Cada personatge d’aquest entranyable documental té una història per compartir. Els karaokes són l’antídot contra la soledat i una medicina per gaudir en comunitat sense grans pretensions. Viatgem per una Finlàndia amagada rere el tòpic de país gèlid i inhòspit. El cineasta Einari Paakkanen ens mostra petits fragments de vida memorables. Cantar permet expressar les emocions, però per fer-ho cal sentit de l’humor. Garatges, bars, el saló de casa… tothom és benvingut a participar a la festa dels karaokes finlandesos.

Dijous 15 a les 19 h la sessió presencial a l’Espai Margarida Xirgu i del 15 al 29 de desembre projecció online. Cal inscripció prèvia!

Aquí teniu el tràiler:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X