Llibre de la setmana: “Pequeñas desgracias sin importancia”

 In Noticies, recomanacions

“Quan la meva mare va anar a la universitat i va estudiar Piscología, va aprendre que el sofriment, és igual que es patís fa moltíssim temps, és una cosa que es transmet de generació en generació, com la flexibilitat, la gràcia o la dislèxia…”

Les germanes Von Riesen, d’ascendència russa, han crescut en una comunitat menonita: l’Elfrieda és una reconeguda pianista feliçment casada que no vol viure; i la Yolandi, una escriptora de llibres infantils, divorciada amb dos fills, que faria el que fos per mantenir la seva germana gran viva. Dues enemigues que s’estimen.

Pequeñas desgracias sin importancia és una història d’amor fraternal incondicional, un relat molt personal de l’escriptora canadenca Miriam Toews, sobre la salut mental, l’atenció psiquiàtrica i la mort assistida, amb moments molt punyents, de caiguda, i d’altres tendres i entranyables, de força, i inclús còmics.

Una novel·la de total actualitat, amb un munt de referències literàries, musicals i cinematogràfiques, clàssiques i contemporànies (el títol prové d’un poema de l’escriptor romàntic Samuel T. Coleridge, 1772 – 1834).

Si voleu reservar-lo cliqueu aquí.

 

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X