Agenda d’activitats de desembre

 In Activitats, Noticies

Us presentem la programació d’activitats del mes de desembre. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, a les que són amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats de desembre

De les més de 50 activitats d’aquest mes us destaquem les següents:

Dimarts 13 a les 10 h. Taller “Plantes aromàtiques i medicinals a casa. Aprèn a cultivar i a cuidar… que no es morin!”  a càrrec d’Erina Wild. Cal inscripció prèvia. Sala Taller infantil.

Dissabte 17 a les 11 h. Taller de literatura, cicle “Escritores Imprescindibles: Jack Kerouac, Los subterráneos, a càrrec de Maria Josefina Vega, comunicadora i escriptora. Cal inscripció prèvia. Espai de suport 3 planta 2.

Dimecres 21 a les 17.30 h, a les 18 h i a les 18.30 h (tria una des les tres sessions, durada 30 min). Descobreix l’astronomia en el dia més curt de l’any al Planetari Inflable, a càrrec de Fora Òrbita. Infants a partir de 4 anys acompanyats d’un adult. Espai Margarida Xirgu.

 

Estigueu atents perquè el dilluns 12 de desembre sortirà l’agenda de Tallers de Nadal!

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X